perjantaina, tammikuuta 6

Wild wild west

Olin tos eilen Kirsil yötä. Aika kulu silittäen monta tuntia lakanoita. Oli ihme kyl silti törkeen hauskaa, vaik koko ilta meni siinä. Aika meni nopee jutellessa ja kuunnellessa musaa.

Pikkubroidi
Tein yhen videopostauksen, mut en oikeen tykänny siitä, ku huomasin kameran heiluvan sen verran häiritsevästi, etten viitti sitä tänne lisätä. Teen joka tapaukses täs tammikuun aikana aika monta sellaista, koska huomasin sen olevan selvästi helpompaa katsottavaa, kun näiden mun stoorien lukeminen. (Tuli kuultua sellaista kommenttia, että liian pitkiä tekstejä...?) Tosiaan, jos mikä vaa asia häiritsee, nii sanokaa, koska mä yritän tehdä asialle jotain :-)Kävin myös kattoo noita gina tricoon ja h&m aleja, ja sieltähän sit löytyi (harvinaista joo) mulle kaks paitaa, koruja ja neule. Tai no ne oli kaikki normaali hintaisia, paitsi yks toppi, mut se on aika hyvin multa, koska en löydä koskaan mitään aletangoista. Kuvia niistä tulee öö.. seuraavassa postauksessa.


Kuulin myös palautetta, että te haluatte enemmän ja isompia kuvia? Mul on vaihteeks taas huonosti kuvii näist lähipäivistä, koska osa kavereista ei haluu ittestää tänne mitään, joten kunnioitan myös sitä. Yritin muokata tän blogin mahdollisimman suureks, että saisitte isompii ja selvempii kuvii.

Ei kommentteja: