perjantaina, joulukuuta 2

Heart of stone

Tuntuu, että kaikesta on tehty kauheen kaupallista. Esimerkiks joulunkin mainostaminen alotetaan jo lokakuussa. Siihen ehtii melkee jo kyllästyä, kun näkee jo monta kuukautta ennen joulua mainoksia jouluvaloista, -koristeista, -lahjoista, -korteista... Ehkä mä vaan kuvittelen, mut jotenki joulu ei tunnu enää joululta. 
Lahjojaki annetaan kaikille nykyää ihan ilman aitoo antamisenhalua. Ihan vaan siks, et saadaan annettua jotain. Vaan, koska kaupasta löyty jotain söpöö, mikä oli pakko saada antaa jollekin. Lahjaksi toivotaan aivan järjettömän kalliita ja suuria asioita. On pakko saada kaikkea hienoa ja kallista. Eihän se oo joululahjojen idea? Ei ainakaan mun mielestä.  Sit jos ei saada sitä kalleinta hajuvettä tai hienointa kameraa, niin itketään ja ollaan niin onnettomia. 
Tänä vuonna yritän tehä joululahjat ite ja annan lahjan vain tärkeimmille kavereille ja sukulaisille, perhettä unohtamatta. Koska en haluu mukaan siihen kaupalliseen jouluhössötykseen, vaan haluun viettää joulua joulun takia. 

Kuvat - We Heart It
Ei kommentteja: