keskiviikkona, marraskuuta 12

Here again

Moikka kaikki!
Pitkän tauon jälkeen tuntuu vieläkin siltä, että haluaisin pitää blogia. En vaan pääse tästä irti. Aina kun lueskelen muiden ihania blogeja ja kattelen kuvia bloggaajien elämästä, mulle tulee hirveä hinku päästä tekemään samaa. Täällä mä taas olen, ties monenennenko kerran, mutta en uskalla julistaa vielä tätä blogia heränneeksikään.
Pitäisköhän mun kaivaa vanha rakas Nikon kamera tuolta kameralaukusta, opetella uudestaan nää blogin html-jutut ja ruveta postaamaan? Jaa-a, jää nähtäväksi. Ei tiedä vaikka tohon ryhtyisinkin...

Mun vuosi on rullaillu aika mukavasti ja tuntuu, että oon aika onnellinen tällä hetkellä. Ehkä se johtuu siitä, että on mun lempivuodenaika, oon löytänyt itteäni enemmän harrastusten kautta ja oon ollut paljon perheen kanssa. Ehkä siihen vaikuttaa myös mun uusi ihana huivi. Tai koska mulla on sunnuntaina kutsuttu ihania sukulaisia syömään kakkua mun vanhenemisen vuoksi... Todennäkösesti noiden kaikkien takia. Kaikkea kivaa on tapahtunu erityisesti tänä vuonna ja oon saanu tehdä ihan mielettömiä juttuja. Oon vaeltanut Lapissa mahtavassa seurassa, päässyt remppaamaan ja sisustamaan kotia mun ihanien vanhempien kanssa (on ihanaa et jotku on yhtä intohimosia vaihtamaan järkkää koko ajan!), ja alkanut jäämään koukkuun mun Polar Looppiin. Se on siis aktiivisuusranneke, jonka kautta oon saanut ihan järkyttävästi motivaatiota urheilemiseen. Kiitos siitä kuuluu iskälle!
Lisäksi varattiin ihanan Hannan kanssa liput Ed Sheeranin konserttiin helmikuulle ja en pysty olemaan hymyilemättä sen takia (Se on siis 17.2.2015 Virossa). Lisäksi lähden huhtikuun lopussa Roomaan upeen porukan kanssa nauttimaan historiaa, can't wait!!
Joko tuli tarpeeksi hehkutusta?
Nyt, kun oon vihdoinkin päässyt avautumaan taas tänne, voin lähteä hyvin mielin nukkumaan ja toivoa, että tää tunne tulee huomenna ja useasti sen jälkeenkin. Lähtiskö nyt käyntiin young fresh fly part 2? Vai pitäiskö muuttaa blogin nimi kokonaan.. Saa nähdä.

Adios!


Ei kommentteja: