lauantaina, huhtikuuta 13

Easter

Mun pääsiäinen suju perinteisesti sukuloidessa ja syödessä. Tosin juhla päättyi vähän ikävämmin, sillä vähän ajan päästä eräs rakas henkilö ajautui sitten Meilahteen teholle.
 Nää kuvat tuli nyt vähän myöhässä, johtuen varmaankin siitä että on ollut vähän kiireellisempää omassa elämässä. On ollu kaiken maailman musan lopputöitä, esseitä, suullisia, kirjan lukemista, leffaa ja sen semmoista. Jännitin hirveesti sitä musiikin lopputyötä, mutta kai se meni ihan hyvin. Mokasin aika monta kertaa (koska käsien tärinä), mutta Vilma (joka ihanasti suostui auttamaan mua ja lauloi esityksessä) hoiti sen upeesti. Soitin Johnny Cashin biisin nimeltä Hurt kitaralla mutta vaikka en todellakaan oo mikään hyvä soittamaan kitaraa vielä niin se meni ihan ookoosti. Ehkä mulla onkin vielä mahdollisuuksia pitää musan numero kympissä. Toivotaan parasta!

Sää vaihtelee ihmeellisesti - alkuviikosta satoi lunta ja nyt siellä sataa vettä kaatamalla. Ihanaa. Pitäis jaksaa lähtee tästä kohta lenkille tai salille, mutta toi vesisade tosiaankaa ei houkuta mua. 
Hyvää kevättä kaikille!Veljeni on taidokas...

Ei kommentteja: