lauantaina, joulukuuta 15

Hard Rock

Haallelujah. Keksin vihdoinkin tavan miten saan liitettyä suht helposti kuvia taas tänne. Tää tarkoittaa siis sitä, että postauksia tulee useammin ja (toivottavasti) myös parempina. 
Lyhyehkösti mun pari viime viikkoa on koostunu kavereista (harvinaista), Hard Rock Cafessa syömisestä, juhlimisesta, piirtelystä ja kuvailemisesta. Tosta Hard Rock Cafe jutusta pakko nyt kertoa vähän teillekkin. 

Tosiaan, sain ihanilta ihmisiltä (Tapsalta, Marialta ja Helmiltä) synttärilahjaksi sen, että mentiin yhdessä syömään tonne Helsinkiin Hard Rockiin. Odotukset ei valitettavasti ollu korkealla, koska iskän mukaan Saksassa ja Hollannissa kyseinen ravintola oli iha pyllystä ja hamppareiden pihvit ois kuivia ja palvelu huonoa. No, kun saavuttiin sinne, ensimmäisenä henkilökunta heti tuli avuliaasti auttamaan rattaiden nostossa yläkertaan ravintolaan. Paikka oli tosi makeesti sisustettu, täynnä ihmisiä, seinillä oli kaikkien julkkiksien kuvia ja tavaroita ja musa oli tosi kovalla. Kaikki pöydät oli täynnä, joten meitä pydettiin odottamaan hetki. Ehdittiin odottaa kokonainen minuutti ja koko paikan paras paikka vapautui ja päästiin ihailemaan ravintolaa muiden yläpuolelta (haha muut oli siel sikailu osastolla ku me mässäiltiin siellä parhaitten paikalla xd). Tilattiin ruoat ja mun hamppari oli kyllä ihan hiton hyvää. Viihdyttiin siellä kaks tuntia jutellen yhden tarjoilijan, Keithin kanssa, joka puhui tosin vaan englantia, mut oli ihan ylimukava. Saatiin ehkä maailman paras tarjoilija auttamaan meitä ruoka- ja jälkiruoka valinnoissa! Koko illan kruunas vielä brownies annos (ihmisen pään kokonen..), joka riitti neljälle ihmisille. Ihan järkyttävän ison kokonen, mut ah nam oli hyvää. Tosta paikasta jäi kyllä ihan parhaita muistoja. Toivottavasti muutkin pääsis kokemaan saman kun me. Meil oli tosi hyvä tuuri. 


Sitten muita kuvia.


Ei kommentteja: