lauantaina, maaliskuuta 17

Cut out all the ropes and let me fall


Mul ei oikeestaa ollu mitää hirveen erityistä asiaa (ehkei aina tarvikaan olla), mut mul oli silti tarve tulla jakamaa tänne jotai random kuvia, jotka on jääny ulkosiidereiks edellisistä postauksista.
Mua oikeestaa ärsyttää aika todella erittäin hyvin paljon ja must tuntuu siltä että oon tosi tyhmä otus ja tahtoisin kaivautuu johonki koloon kauas pois. Ja ku mä oon tällä tuulella, ni mua jaksaa ärsyttää ihan kaikki asiat, esim se, etten mä saa nukkuu tarpeeks koskaan ja mun arvosanat on menos koko ajan huonompaa suuntaa ja se ettei mulla oo kahvia ja se että juon usein kahvia ja ois kivempi jos en jois niin paljon kahvia vaikken ehkä juo ihan luonnottoman paljon kahvia. Joo, mä tosiaa kärsin päänsärystä, koska lopetan kahvin juomisen. Enempää en rupee ehkä mussuttamaan ettette rupee pitämään mua ihan keharina joten häivyn tästä. Toivottavasti te muut saatte pidettyä päänne enemmän järjestyksessä. PST !!! Blogin nimi vaihtuu, uus osote maaliskuun lopussa ! 
www.janina-youngfreshfly.blogspot.com

4 kommenttia:

sssilja kirjoitti...

noi brunet sopis sulle tosi hyvi ! (:

juliAw boyka Jr. kirjoitti...

täänks (:

emmisofia kirjoitti...

minun takki

Anonyymi kirjoitti...

miks et värjää sun hiuksii??? siihen ei oo mitää ikärjaa, osta kaupasta väri ja pyydä et joku sun kavereista värjää sun hiukset!!!